Licens cykling

CK Aarhus har fra sæson 2017 ryttere i alle klasser, også i A-klassen, som er toppen af de danske cykelryttere.

For nogle år siden - i 2009 og 2011 - havde vi i CK Aarhus en velfungerende A-klasse med ryttere som Daniel Vestergaard Andersen, Eskil Vammen, Lars Ejaas, Martin Hjørngaard og Mads Christensen. Af økonomiske årsager kunne klubben desværre ikke fortsætte med A-klassen efter 2011, men efter et særdeles velfungerende samarbejde med ScaffCo Stilladser i 2012 og 2013, genopstår klubbens A-hold. Holdet har de seneste år kørt under navnet "Team WeBike CK Aarhus"

I 2017 kører A-teamet som "Team Aura Energi - CK Aarhus" med ryttere som Frederik Muff, Jes Steengaard og unge nye navne som Mikkel Beck Olsen og Nikolaj Møller.

Vi har også en juniorafdeling, hvor vi har et hold samarbejde med Nr. Søby Cykelklub. Vi stiller et hold med 5 CK Aarhus ryttere og 4 fra Nr. Søby. Holdet går i daglig tale under navnet "Nr. Søby CK Aarhus juniorhold"