Klubbens pressemand
René Wibholdt er tiltrådt som CK Aarhus’ nye pressemand i marts 2012

Jeg er klubbens nye pressemand. En af mine største opgaver er at få CK Aarhus mere i medierne. Jeg skal bl.a. sørge for, at omverdenen får kendskab til det fantastiske miljø, der er i klubben. Jeg skal være med til at fortælle de gode historier; alt lige fra motion, fællesskab og arrangementer til elite, personhistorier og sponsorater.

Målet er naturligvis at øge kendskabsgraden til klubben og ad den vej rekruttere nye medlemmer og nye sponsorer.

Så kom med de gode historier og vigtige informationer. Ring eller mail.

Jeg bor på det nye havneområde i Aarhus. Er uddannet journalist og har mit eget firma i Holme med speciale i kommunikation rettet mod private og offentlige virksomheder. Inden jeg satte mig på racercyklen i 2004, var jeg løber. Kører vel omkring 10.000 km om året og elsker at træne og køre løb – også i Alperne.

Vi ses i klubben eller på landevejen

De bedste hilsner

René Wibholdt, pressemand i CK Aarhus