Motions tur til Harzen 2018 Rest betaling
Træningstur til Harzen 2018 – så sker det igen!

Hvor: Harzen, Sankt Andreasberg
Hvornår: Fredag, den 25. maj til mandag, den 28. maj 2018
Hvem: CK Aarhus’ motionister
Hvad: Træningstur med holdopdeling
Pris: 2.000 kr. for hotelophold på dobbeltværelser og med halvpension samt transport til og fra Harzen
Hvordan: Tilmeld dig senest 18. februar 2018 via klubmodul. Tilmelding er bindende og du skal betale et depositum på 500 kr. der ikke kan refunderes. Betaling af restbeløb senest 08. april 2018. Tilmelding efter først til mølle princippet. Vi har op til 5 stk. dobbeltværelser, 5 stk. 3 mandsværelser og 2 stk. 4 mandsværelser til rådighed.

Alle detaljerne:
Vi arrangerer en træningstur for alle motionister i foråret 2018. Turen går til Harzen, hvor der er mulighed for at cykle i fantastisk terræn og prøve at køre i mindre bjerge.

Vi skal bo på Hotel Vier Jahreszeiten, der ligger i byen Sankt Andreasberg, som er et velegnet udgangspunkt for cykelture rundt i Harzen. Overnatning på dobbeltværelser. Der bliver bl.a. med mulighed for at køre op på det højeste bjerg i Harzen, som hedder Brocken (Bloksbjerg) og som ligger i 1.142 meters højde. Se hotellet på http://vier-jahreszeiten-harz.de På hotellet kan cyklerne stå i en aflåst garage.

Turen fra Aarhus til Harzen er på ca. 600 km. Vi planlægger at køre i private biler, da det giver den mest fleksible løsning, som ikke er så afhængig af, hvor mange der tilmelder sig. Hvis du har mulighed for at lægge bil til, hører vi gerne fra dig. Du får naturligvis betaling for at stille bil til rådighed. Vi bruger statens sats for kørselsgodtgørelse, som i 2018 er på kr. 2,00 pr. km.

Program: Afrejse fra Aarhus fredag den 25. maj kl. 6.30 fra cykelbanen. Forventet ankomst i Sankt Andreasberg kl. 13.30. Træningstur på ca. 2 – 2½ time sidst på eftermiddagen opdelt i hold. Middag på hotellet. Om aftenen fælles hygge og information om næste dags turmuligheder.

Lørdag, den 26. maj kører vi efter morgenmand på hotellet heldagstur rundt i området. Vi opdeler i hold efter niveau. Den længste tur er på ca. 125 km med 2500 højdemeter. Frokost undervejs. Om aftenen er der middag på hotellet efterfulgt af fælles hygge og information om søndagens program.

Søndag, den 27.maj kører vi igen efter morgenmaden en heldagstur rundt i området. Der vil være holdopdeling. Længste tur er ca. 125 km med 2500 højdemeter. Mulighed for at køre op på Brocken. Frokost undervejs. Middag på hotellet om aftenen og hyggeligt samvær.

Mandag den 28. maj spiser vi morgenmad på hotellet. Træningstur på ca. 2 timer. Frokost inden hjemturen til Aarhus. Ankomst til Aarhus først på aftenen.

Cykel og udstyr: Din cykel skal have en passende lav gearing. For de fleste vil en gearing med 34 eller 39 tænder foran og 27 eller 29 tænder bagpå være passende. Det er en standard bjerggearing. Det er selvfølgelig også vigtigt, at cyklen er i orden med gode dæk, friske bremseklodser og kabler uden skader. Dvs. at cyklen skal være i prima sikkerhedsmæssig orden.

Normalt vil der være fint forårsvejr i Harzen i slutningen af maj, hvor temperaturen normalt vil være over 15 grader varmt. Da vi er i et bjergrigt område, kan det både regne og blive koldt. Vi anbefaler derfor, at du har både sommertøjet og varmt tøj med på turen inkl. skoovertræk og en god vindtæt jakke samt en regnjakke.

Flere oplysninger: Kontakt motionsudvalget ved at sende en e-mail til motions-udvalg@ckaarhus.dk eller ring til Jens på telefon 28 40 48 65. Tilmelding: Tilmeld dig HER og betal 500 kr. i depositum, anfør venligst under bemærkninger om du kan ligge bil til eller ej.

Motionsudvalget
18.04.2018