Fællestræningslejr Saxild 2019
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
TRÆNINGSWEEKEND FOR CK AARHUS MEDLEMMER 2019

Fælles træningsweekend afholdes d. 22 – 24.marts 2019, med ophold på Saxild Strand Sundhedshotel.
Beskrivelse af lejren: Vi har lejet hele hotellet med alle dens faciliteter, uden personale. Hotellet har plads til ca. 65 gæster, hvor der er overnatninger på enkelt, dobbelt og fire sengs værelser. Derudover er der flere lokaler, som kan bruges til fælles samvær, samt fælles spiserum med stort industrikøkken, hvor vi laver og indtager alle vores måltider fælles efter samme principper som tidligere år. Sengelinned samt et håndklæde pr. gæst er der på værelserne.
Beskrivelse af opholdet i lejren: Alle måltider, aftensmad fredag, morgenmad – frokost – aftensmad lørdag, morgenmad – frokost søndag, indtages i fællesskab og laves i en forud givet turnusordning. Sodavand, øl og vin til aftensmaden kan købes på lejren til kostpriser. Børn og unge under 18 år må ikke nyde alkohol på lejren, voksne kun i et fornuftigt omfang, andre rusmidler er forbudt for alle. I øvrigt skal der udvises god adfærd. B&U trænerne og evt. nogle forældre efter behov, vil være de ansvarlige for børn og unge. Der vil være bil til at transportere bagage frem og tilbage fra Cykelbanen (en sportstaske).
Arrangører CK Aarhus: Ansvarlig / Koordinator - Kai Hansen
Der vil være trænere, som arrangerer de forskellige træningspas, henholdsvis for licens senior/U17, børn og unge til og med U 15, motionister og akademiet.
Indtil videre har vi følgende trænere tilmeldt: Licens: Junior: B&ampU: Motion/Akademiet

Beskrivelse af træning:
Træningen vil bestå af 5 træningspas. For B&U vil der være en følgebil (fejeblad) til rådighed.
1. Kørsel fra Cyklebanen til lejren fredag eftermiddag
2. Træning lørdag formiddag
3. Træning lørdag eftermiddag efter frokost
4. Træning søndag formiddag
5. Kørsel fra lejren til Cykelbanen søndag eftermiddag

Tilmelding:
Der åbnes for tilmelding lørdag d.12 januar
Deltagergebyr 450,00 kr. er inkl. ophold og fuld forplejning bortset fra drikkevarer til aftensmad. Tilmelding og betaling over Klubmodul senest onsdag d. 03. marts. Ellers efter først til mølle princippet, gældende efter deltagergebyret er betalt og registreret.

TRÆNINGSWEEKEND FOR CK AARHUS MEDLEMMER 2019

Program:
Fredag: 15:00 Mødetidspunkt på cykelbanen og pakke bil
15:30 Afgang til træningsweekend ved Saxild Strand
Ca. 17:30 Indkvartering på hotel Saxild Strand Herefter: Forberedelse af aftensmad Spisning Oprydning Præsentation af træningsturene Aftenhygge
Lørdag: 07:00 – 08:00 Forberedelse af morgenmad
08:00 – 09:00 Morgenmad Herefter: Oprydning Træningstur Forberedelse af frokost Frokost Oprydning Træningstur (Holdkørsel) Forberedelse af aftensmad Spisning Oprydning Aftenhygge
Søndag: 07:00 – 08:00 Forberedelse af morgenmad 08:00 – 09:00 Morgenmad Herefter: Oprydning Træningstur Forberedelse af frokost Spisning Oprydning af lejren 14:30 Afgang til cykelbanen efter en god trænings weekend Ca.17:30 Ca. hjemkomst til cykelbanen

Kai Hansen 60463592 kai-hansen@live.dk
03.03.2019