Jyllandsløbet 2020

Turen går i år til Holstebro, hvor vi overnatter på vandrehjem og spiser aftensmad på en lokal restaurant.

Turen til Holstebro går omkring Randers og nord for Viborg og hjemad kommer vi syd om Herning og Silkeborg.

Prisen bliver 750 kr for medlemmer og 950 kr for ikke-medlemmer incl. afsluttende middag (på cyklebanen eller nærliggende restaurant.)

Vi har sat et nyt koncept op hvor der som sagt bliver to måder at deltage på med og uden konkurrence MEN også med to distancer. Sådan kommer dagene til at se ud:

Dagen er delt op i fire dele adskilt af pauser, således starter dagen med:

1. 30 km samlet kørsel

2. Konkurrence holdene (3-4 ryttere på hvert hold) kører fra, og dem der er ikke er med i konkurrencerne køre videre i lavt tempo

3. Konkurrencen afholdes

4. Efter konkurrence slut kører konkurrence holdene videre i stramt tempo.

5. pause (sammen)

Afstanden til pausen er for konkurrence holdene på den måde ca 20 km (inkl konkurrence) og for dem der ikke deltager i konkurrencen ca 10 km. Efter pausen starter vi forfra med ca 30 km samlet etc. etc.

Den sidste tur til overnatning/hjem cykler vi samlet.

På denne måde bliver 3 konkurrencer per dag og det ene hold kommer til at cykle 170-180 km og det andet hold kører 200-210 km.

Så tænk allerede nu på hvilket hold du har lyst til at deltage på.

Hvis du vil deltage i konkurrencerne, men ikke har et hold, så bare kontakt os, så finder vi en ordning.

Meld dig nu til, så vi får en lige så hyggelig eller endnu bedre tur end sidste år. (se billederne)

Er der spørgsmål eller andet, så kontakt en fra udvalget (Niels, Jacob og Poul Erik)

Vi glæder os til turen og til at følges med DIG.

Mvh Jyllandsløbsudvalget

17.05.2020