Motionstræning Hold 2

Kære Motionist

Det er tiden til at starte op på motionstræning efter Covid-19, men dog på en anden måde end der plejes. Vi skal overholde de retningslinjer der er for åbning af klubtræning. Det vil sige at der ikke må forsamles mere end 10 personer, der skal holdes afstand, mindst en meter og mød ikke op hvis du er syg.
For at det er muligt må alle tage ansvar og sørge for at efterkomme turleders anvisninger samt i det hele taget overholde gennerale retningslinjer. Læs disse retnings linjer ved at følge linket.
For at sikre der ikke møder mere end 10 personer op af gangen, bliver vi nødt til at lave forhånds tilmeldinger, som bliver inde under event på klubmodul.
Første træningsdag bliver søndag d. 24. maj, med start ved lågen hvor mødetiderne bliver med 15 min. intervaller.
Vi vil forsøge at starte op tirsdag og torsdage herefter

Hold 1:  møder op kl. 9.10 og starter kl. 9.15
Hold 2:  møder op kl. 9.25 og starter kl. 9.30
Hold 3:  møder op kl. 9.40 og starter kl. 9.45
Hold 2:  møder op kl. 9.55 og starter kl. 10.00, hvis der er behov for 2 hold.

Det er meget vigtig at tiderne overholdes, så såfremt man kommer før de angivne tider må man vente uden for området vendepladsen ved lågen.
Kom kun til det hold du er tilmeldt
Bliv væk hvis du på nogen måde er syg.

God træning

Motions udvalget